Hjem » Nyheter » Rising Sun Pictures Utdanning: Joannah Anderson Interview

Rising Sun Pictures Utdanning: Joannah Anderson Interview


AlertMe

Lære å være profesjonell.

Adelaide, Sør-Australia- Rising Sun Pictures Utdanning har fungert som en stein som mange unge kunstnere har brukt til å skape spranget fra klasserommet til industrien. Joannah Anderson er en. Etter å ha fullført RSP / UniSA 12-uke Graduate Certificate Program i Dynamic Effects and Lighting tidligere i år, har Joannah nettopp landet sin første jobb som Junior 3D Lighting Artist på Technicolors nylig lanserte Mill Film studio i Adelaide. Salget, Victoria native vil nå sette ferdighetene hun lærte i 3D visuelle effekter teknikker til praktisk bruk på filmprosjekter som er bestemt for kinoer rundt om i verden.

Joannah snakket nylig med RSP om hennes erfaring med RSP, hennes nye jobb og hennes fremtid.

RSP: Hvor har du først studert visuelle effekter?

Joannah Anderson: På AIE (Academy of Interactive Entertainment) i Adelaide. Jeg var 18 og ønsket å lære om animasjon, men min hjemby, Sale, tilbudte ikke noe. Som det skjedde, planla foreldrene mine et flytte til Adelaide, og AIE hadde nettopp åpnet på den tiden, så jeg flyttet med dem.

RSP: Hva studerte du?

JA: 3D animasjon og visuelle effekter. Jeg startet i spillprogrammet, men ble til slutt overført til film og fikk et avansert diplom i skjerm og media.

RSP: Hva førte deg til RSP?

JA: AIE hadde et åpent hus og en av høyttalerne var fra Rising Sun Pictures. Jeg trodde at hvis jeg ikke ble tilbudt en jobb rett ut av skolen, ville jeg få litt mer erfaring på RSP.

RSP: Hvordan fant du kurset?

JA: Det var veldig oppløftende. Du jobber i et studiemiljø og lærer fra fagfolk, og du kan når som helst engasjere seg med dem. Jeg har en følelse av hvordan et stort studio fungerer, hvordan folk interagerer. Kurset selv var et Graduate Certificate-program i dynamiske effekter og lys. Vi brukte hovedsakelig Houdini. Det var første gang jeg brukte denne programvaren.

RSP: Var det vanskelig for deg å komme opp til fart?

JA: En liten bit. Noen av mine klassekamerater hadde erfaring med Houdini, så jeg hadde noen opptatt av å gjøre. Men de hjalp meg alle sammen. Konseptet var litt annerledes enn programvare jeg hadde brukt tidligere, men når jeg fikk tillit, var det enkelt.

RSP: Nyt du kurset?

JA: Åh ja, jeg elsket det! Det var utrolig.

RSP: Har noen av dine instruktører gjort en spesiell innvirkning på deg?

JA: Ja. Greg og Sam, våre lysinstruktører, forandret hele meningen min til belysning. Da jeg var med på kurset, trodde jeg at jeg aldri ville være interessert i belysning. Jeg ønsket å gå inn i VFX, men halvveis gjennom det vendte. Greg viste oss stillbilder fra Monster bedriften. og pekte på belysningsdetaljene, hvordan du kunne bruke belysning for å plukke ut bestemte farger. Han var veldig lidenskapelig om det, og det gledet seg på meg. Jeg lærte at du kan fortelle en historie med belysning, eller lede publikums øye til et bestemt område av filmen. Han lærte oss bokstavelig talt hvordan vi skal forvandle lys til kunst.

RSP: Hvor mye endret dine ferdigheter i løpet av de 12-ukene?

JA: De forbedret seg veldig, veldig raskt. Da jeg søkte på RSP, trodde jeg ikke at jeg ville bli akseptert. Da jeg var ferdig med kurset, hadde jeg et lysrør som jeg elsket. Jeg sendte det til Technicolor trygg på at jeg hadde en sjanse til å lande en jobb. Jeg følte meg så mye bedre om meg selv å ha presset gjennom kurset.

RSP: Bortsett fra teknisk opplæring, hva lærte du om å være en profesjonell kunstner?

JA: Vi deltok i dag-til-livet-økter hvor vi ble utsatt for alle nivåer av profesjonelle fagfolk som snakket med oss ​​om deres arbeid. Vi hadde også flere økter med rekrutterere som ga oss råd om søknad om jobber, hvordan å gjennomføre oss under intervjuer og hva arbeidsgivere ser etter i showreels. Det hjalp meg mye med mitt jobbintervju.

RSP: Fatte programmet dine forventninger?

JA: Det overgikk dem. Først trodde jeg det skulle bli mye for hardt, at jeg ikke ville forstå noe. Men det viste seg ikke å være sant. Alt du trenger å gjøre er å dedikere deg selv og jobbe hardt. I tre måneder lærte Rising Sun Pictures meg hvordan jeg skulle være profesjonell.

RSP: Hvordan har du landet din jobb på The Mill?

JA: Jeg har en fetter som jobber i bransjen, og hun fortalte meg at Technicolor kom til Adelaide. Jeg søkte på et innfall. To uker senere ringte de meg inn for et intervju. To uker etter det ble jeg tilbudt en jobb.

RSP: Fantastisk. Gratulerer!

JA: Takk skal du ha. Det var god trening og god timing.

RSP: Hva innebærer jobben din?

JA: Jeg trener for tiden i belysningsavdelingen. Vi har ikke startet produksjonen ennå. De bruker Katana. Så, jeg lærer et helt nytt program igjen. Men det er greit. Det ligner veldig på Houdini.

RSP: Til slutt jobber du med underholdningsprosjekter?

JA: Feature filmer hovedsakelig. Jeg har ønsket å jobbe med filmer siden jeg var en liten gutt. Det er et sjokk at jeg skal jobbe med filmer i min første jobb.

RSP: Hvor håper du å gå herfra?

JA: Jeg vil gjerne gå til Vancouver eller London. Jeg har drømmer om en dag å åpne mitt eget studio. Men det er etter at jeg gjør litt nettverk og kjenner folk.

RSP: Hvilke råd har du for andre håpefulle artister?

JA: Nyt prosessen. Ikke vær for vanskelig på deg selv. Vi må alle starte et sted. Det tar mange timer å bli profesjonell. Arbeid hardt og legg sammen en sterk presentasjon som gjenspeiler hvem du er som en person. Vær trygg på arbeidet ditt, og du kommer forbi. Hvis du hadde fortalt meg i fjor at jeg skulle jobbe som lysende kunstner, ville jeg ha latt. Men her er jeg.

Om Rising Sun Pictures:

På Rising Sun Pictures (RSP) lager vi inspirerende visuelle effekter for store studioer over hele verden. Å skape fremragende bilder er kjernen i vår eksistens. I hjertet av vårt talentfulle team er det et mangfoldig kunnskaps- og ferdighetssett som muliggjør en samarbeidskjerne der vi kan jobbe sammen for å løse problemer og levere flotte bilder til våre kunder. Vi har oppnådd noen virkelig fantastiske visuelle effekter arbeid ved å tilby innovative løsninger på teknisk utfordrende arbeid. Vi har kapasitets- og talentbassenget til å skalere slik at det passer til våre kunders behov.

Vår omfattende filmografi inneholder over 120-prosjekter, inkludert Tomb Raider, Peter Rabbit, Thor: Ragnarok, Logan, X-Men: Apokalypse, Spill av troner Sesong 6, Legenden om Tarzan, Egyptens gud, Pan, X-Men: Fremtidens dager Tidligere, The Hunger Games franchise, Harry Potter-franchisen, Gravity, The Wolverine, Prometheus og The Great Gatsby.

rsp.com.au


AlertMe
8.4KFølgere
abonnenter
Tilkoblinger
Koble
Følgere
abonnenter
Abonnere
29.4Kinnlegg
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!