Hjem » Nyheter » Komponist Youki Yamamoto føles barnslig glede i sine nye PMC-skjermer

Komponist Youki Yamamoto føles barnslig glede i sine nye PMC-skjermer


AlertMe

Uansett hvor gammel du er, er det alltid deilig når noe begeistrer deg nok til å føle deg som et barn igjen - og det, sier Youki Yamamoto, er akkurat slik han følte første gang han hørte PMC-skjermer i sitt eget studio.

I nesten to tiår har den anerkjente musikeren og komponisten og orkestratoren hatt en lang (15 år) opphold i Pinewood Studios hvor han lager sin egen musikk så vel som andre komposisjoner for filmer og dataspill. Han er også like hjemme i Katara Studios, Doha, og det var her han først hadde ideen om å investere i et par PMC-skjermer for sitt eget anlegg.

"Jeg brukte PMC-skjermer for 20 år siden i Metropolis, og jeg syntes de var fantastiske, selv om jeg ikke visste hva de var," forklarer han. "Nylig, da jeg begynte å jobbe på Katara, skjønte jeg hvor mye jeg likte å blande på deres store BB5-surroundsystem, så jeg begynte å se etter noe mindre til mitt eget rom."

Opprinnelig prøvde Yamamoto PMC IB2 XBD-A-skjermer med klasse D-forsterkning, men valgte til slutt et passivt MB2-system med en egen klasse A Bryston-forsterker. "Det er et spørsmål om personlig smak," forklarer han. "IB2-systemet var flott og sannsynligvis 'grønnere' fordi det bruker mindre strøm, og det var perfekt da jeg spilte inn vokal, men jeg trodde ganske enkelt at jeg kanskje foretrekker lyden til den passive MB2 med volt driver-systemet på rommet mitt fordi det var mer komfortabelt rundt 200 - 2,500 Hz-området, og spesielt for orkesterarbeid. Jeg trodde dette kunne være den mest allsidige høyttaleren for alle slags musikk. Jeg får all den nydelige klarheten og detaljene som PMC leverer, men blir ikke lei av å lytte hele dagen og lyden er så vakker at jeg synes det er vanskelig å forlate studioet - jeg vil bare være der inne og fortsette å jobbe. Det er nesten som å være sammen med din første kjæreste! ”

Yamamotos studio ligger i et omgjort teater på Pinewood og er utstyrt med en vintage Neve 5315-konsoll, Logic Pro, Pro Tools og Prism Sound ADA-8XR-konvertering. I årenes løp har han jobbet med en rekke score, og en orkestrator og programmerer for filmer som Never Let Me Go, Belle, One Day Paddington 2 og tyrkisk film Meryem, som han vant Antalya Golden Orange Film Festival Award for Best Music. Han jobber for tiden med musikk til forskjellige dataspill inkludert Final Fantasy-serien.

"Før jeg kjøpte PMC-skjermene mine, så jeg etter noe som ville motivere meg til å jobbe med min egen musikk igjen, så vel som prosjektene jeg gjør for kundene mine," sier han. “I så måte har de vært en stor suksess, for så snart jeg hørte dem, visste jeg at jeg hadde funnet det jeg lette etter, eller hva jeg ikke skulle gjøre. Min eneste bekymring nå er hva jeg skal gjøre hvis jeg befinner meg i et miljø uten PMC! ”

-Slutter

Om PMC
PMC er en britisk-basert, verdensledende produsent av høyttalersystemer, de valgfrie verktøyene i alle ultrakritiske faglige overvåkingsprogrammer, og også for den kresne lydfilen hjemme, hvor de gir et gjennomsiktig vindu inn i opptaks artistens opprinnelige intensjoner. PMC-produkter bruker de beste tilgjengelige material- og designprinsippene, inkludert selskapets egenadministrerte Advanced Transmission Line (ATL ™) basbelastningsteknologi, banebrytende forsterkning og avanserte DSP-teknikker for å skape høyttalere som presenterer lyd og musikk akkurat som det var da de først ble opprettet , Med høyest mulig oppløsning, og uten farging eller forvrengning. For mer informasjon om våre kunder og produkter, se www.pmc-speakers.com.


AlertMe